Galaktinen pääpalkinto ja bussilahjakortteja: hyppää Matkahuollon kyytiin Facebookissa

Tule mukaan fanittamaan suomalaista bussiliikennettä Facebookissa. Arvomme 31.12.2010 mennessä ilmoittautuneiden kesken galaktisen pääpalkinnon ja bussilahjakortteja. On muuten näppärä palvelu ja ainutlaatuinen maailmassa. Kyllä sitä kelpaa fanittaa. Kutsu kaverisikin!

Kilpailu on päättynyt ja onnetar arponut kilpailumme voittajat. Galaktinen onnittelu menee pääpalkinnon voittaneelle Hanna H:lle. 100 euron bussilahjakortin voittivat Tatu T, Anne M ja Jaakko N. Olemme teihin yhteydessä henkilökohtaisesti. Kiitos kaikille osallistuneille!

Osallistujien kesken arvotaan 800 euron arvoisen tulevaisuuden tablettilaite Samsung Galaxy Tab sekä kolme Matkahuollon 100 euron lahjakorttia.

Bussilla on mukava matkustaa. Verkosto kattaa koko Suomen. Viemme perille myös pienemmille paikkakunnille, jonne muut eivät liikennöi. Matkahuollon asemien lisäksi myös R-kioskeissa voi ladata matkakortteja tai lunastaa ennakkoon varatut matkaliput.

Kun lähetät tai vastaanotat paketteja, Matkahuolto kuljettaa ne kaikkialle Suomeen ja yhdessä yhteistyökumppaneiden kanssa ympäri maailmaa. Verkkokaupan ja etämyynnin paketit toimitetaan lähimpään Matkahuoltoon tai Siwa-, Valintatalo- tai Euromarket -kauppaan.

On muuten aika näppärä palvelu ja ainutlaatuinen maailmassa. Kyllä sen puolesta kelpaa laittaa peukalo pystyyn.

Tervetuloa liittymään Matkahuollon Facebook-ryhmään ja kutsu kaverisikin!

t. Matkahuollon Mara

Jaa:
 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn

160 kommenttia artikkelille “Galaktinen pääpalkinto ja bussilahjakortteja: hyppää Matkahuollon kyytiin Facebookissa”

 1. Näppärä palvelu nimenomaan ja yleensä erittäin kohteliasta ja mukavaa palvelua.Ainoastaan hinta Helsinkiin mentäessä kasvaa törkeän suureksi (yli 6 €/suunta) ainakin kun Vantaan ja Espoon rajojen takaa tulee.

 2. Kiitos viestistäsi. Mukava kuulla, että koet palvelumme kohteliaaksi ja mukavaksi.
  Pääkaupunkiseudulla bussiliikenteen hinnoittelusta vastaa Helsingin Seudun Liikenne (HSL), p. 0100 111.

  Liikennöinti perustuu lipputuloihin, eli lipputulojen on katettava liikennöinnistä syntyneet kulut. Matkahuollon myymät matkaliput hinnoitellaan kilometrien mukaan. Mainitsemasi 6€ ylittyy siinä tapauksessa, kun yhdensuuntaisen matkan pituus on yli 25 km. Tässä vielä linkki Matkahuollon myymien kerta- ja sarjalippujen hintoihin: http://www.matkahuolto.fi/fi/matkapalvelut/hinnat/

  Joillakin pääkaupunkiseudun lähikunnilla ja kaupungeilla on asukkailleen normaalihintaa edullisempia työmatkalippuja, joita kunta tai kaupunki tukee rahallisesti. Moniin näistä voi ostaa HSL:n kuukausilipun samaan hintaan kuin helsinkiläiset tai jopa edullisemmin (normaalisti ulkopaikkakuntalaiset maksavat lipusta enemmän).

 3. Harvinaisen asiallinen ja toimiva palvely. (Y)

 4. Hyvin kulkee busseja täällä maaseudullakin! Vielä kun saisi opiskelija-alennuksia lyhemmilläkin matkoilla… (:

 5. Mukavasti toimii bussikyydit

 6. Täälläkin taas pakettia odotetaan lähimpään kauppaan. On kyllä kätevää ja helppoa. Ja busseja ei tunnu yhtä pahasti haittaavan nuo lumimyräkät ja pakkaset. Aina on päässyt perille.

 7. Bussit kulkevat ajallaan ja on mukava matkustaa kun lipun saa opiskelija-alennuksella :)

 8. Hyvä kilpailu!

 9. Nyt on laitettu pakettikuljetus testiin … onko jouluksi perillä ??

 10. Mahtavaa, että olette facebookissa!
  Liputan suuresti opiskelija-alennuksia ja käteviä ladattavia matkakortteja. Vielä kun niiden latauspaikkoja olisi enemmän ja ne olisivat pitempään auki!
  Myös mobiilit aikataulut ovat coolit.
  Kiitos hienoista sivuista!

 11. Lentokentälle pääsee aina mukavasti Matkahuollon bussilla! Vaihto Ikean kohdalla on kyllä Turusta matkustettaessa vähän rasittava…

 12. Taas meni matkahuollon kautta joulupakettia moneen osoiteesseen!

 13. Bussit kulkevat tosiaan ajallaan. Joudun usein menemään Helsinkiin täältä Itä-Savosta. Jos menisi junalla, joutuisin ensin menemään 45 km Savonlinnaan ja sitten junalla Parikkalaan. Parhaimmaillaan saattaa olla vaihto vielä Kouvolassa. + Junat ovat usein myöhässä. Täältä Rantasalmelta, kun menen 10km Savonlinnantien haaraan niin pääsen suoraan bussilla Helsinkiin! Todella vaivatonta matkustamista :)

 14. Bussilla kuljetaan jatkuvasti. Matkahuollon sivut kovassa käytössä:)

 15. Internet vielä busseihin niin kyllä lähtee! :P

 16. hyvin tuli paketit perille matkahuollon kautta.

 17. Hyvin toimii matkahuolto!

 18. palveluja käytetään säännöllisesti :)

 19. Käytän bussikyytiä useasti ja eipä ole mitään valittamista, ajallaan kulkee ja perille on päästy..

 20. Bussit ajallaan ja paketit toden totta kätevästi lähikauppaan:)

 21. Kiva päästä töihinki bussilla.

 22. Matkahuolto on huippu! Pääsee bussilla (opiskeljakortilla) halvalla ja voi lähettää äitille maalle paketteja nopeammin kuin postilla.

 23. Matkahuollon linja-autopalveluja tulee käytettyä :)

 24. Hei! kiva että olet viihtynyt kyydissämme. Täällä tosiaankin osallistutaan kilpailuun Facebookin koukeroisten sääntöjen takia. Terv. Mara

 25. Sisällä on lämmintä, hämärää, hiljaista ja turvallista. Ulkona vihmoo lunta ja ikkunassa vilisee vaihtuva maisema. Linjurikyyti on parasta viihdettä!

 26. kyllä matkahuolto on paljon luotettavampi ja parempi kuin vr! Pääsee varmasti perille:) <3

 27. Toivottavasti WLAN tulee nopeasti busseihinkin

 28. Kuljen todella usein Helsinki-Vantaan lentoasemalle ja linja-auto on täysin ylivoimainen matkustuskeino. Jatkakaa hyvää työtä!

 29. Kiitos viestistäsi Ville. Mukava kuulla, että olet ollut tyytyväinen Helsinki-Vantaan bussiyhteyksiin.

 30. Kiitos kehuistasi Maria. Kiva, että koet palvelumme luotettavaksi. Jatketaan samaan malliin.

 31. Kiitos viestistäsi Niko. Mukava, että koet, että matkalippujemme hinnat ovat kohdallaan. Hienoa on myös, että pakettisi ovat kulkeneet Pakettipalveluidemme kautta nopeasti.

 32. Kiitos viestistäsi T.T.. Mukava, että olet viihtynyt kyydissämme.

 33. Kovassa käytössä ja aikataulut pitää :)

 34. Kyllä matkahuolto voittaa VR:n 10-0 ! :)

 35. Bussiyhteydet ovat todella kattavat ympäri Suomen!

 36. Säästyy 1,40€ kun matkaa linkulla Helsinkiin Hämeenlinnasta. Opiskelijahinta on 8,50€. Vertaa junaan, mukavammat penkit, laituri Kampissa, jee. Särisevä radio kyllästyttää..millaiset ohjeet on annettu matkustamomusiikista? voiko tuoda omia levyjä jos tosi pitkä matka?

 37. Kiitos viestistäsi Johan. Kotisivuillamme Usein kysyttyä-osiossa, Matkustaminen-otsikon alla (http://bit.ly/fx5Xrj) kerrotaan musiikin kuuntelusta bussissa näin:

  ”Radion kuuntelumahdollisuus busseissa vaihtelee yrityksittäin ja liikennetyypeittäin. Linja-autoliiton antaman suosituksen mukaan radion kuuntelu on mahdollista, kunhan sen käyttö ei häiritse matkustajia. Äänenvoimakkuus säädetään sellaiselle tasolle, että matkustajilla on mahdollisuus kuunnella radiota, mutta toisaalta sallii keskustelun kanssamatkustajien kanssa. Yhdenkin matkustajan vaatiessa radio suljetaan.
  Matkustajien omien radioiden ja korvalappustereoiden sekä muiden ääntä tuottavien laitteiden käyttö on sallittu, kunhan ne eivät aiheuta häiriötä muille matkustajille.”

 38. Kiitos viestistäsi Sinikka. Kiva kuulla, että mielestäsi bussiyhteydet ovat kattavat.

 39. Tosi hyvää palvelua, kiitos teille!

 40. Kiitos viestistäsi Tim. Kiva kuulla, että matkasi Itä-Savosta Helsinkiin on taittunut vaivattomasti bussin kyydissä.

 41. Kiitos viestistäsi Sonja. Hauska kuulla, että olet käyttänyt joulupakettiesi lähettämiseen Pakettipalveluitamme.

 42. Helsinki-Turku -väliä tulee hinattua aikasta usein bussilla. Varmaan jatkossakin.

 43. Kiitos viestistäsi Tiina. Voit ehdottaa vaihdotonta bussiyhteyttä Helsinki-Vantaalle Turusta Helsinkiin liikennöiville bussiyrityksille eli Pohjolan Liikenteelle ja/tai Vainion Liikenteelle.

 44. Kiitos viestistäsi Jade. Hyvä, että olet kokenut matkakortit ja opiskelija-alennuksen käteväksi. Suurinta osaa matkakorttituotteistamme voi lisäladata myös kaikissa Suomen R-kioskeissa, jotka ovat auki pitkälle iltaan ja viikonloppuisin, sekä linja-autoissa.

 45. Hei!
  Olen kokenut Matkahuollon uudet palvelut tosi monipuolisiksi ja käteviksi. Esim ruotsalaisten postimyyntiketjujen pakettien nouto on helpottunut, kun autolla pääsee oven eteen.
  Palvelu on aina ollut nopeaa ja mukavaa.
  Kiitos

 46. Enemmän vuoroja Rovaniemen ja Muonion välille, kiitos!

 47. Lapset kulkee usein bussilla Porista – Turkuun ja itse samoin. Ei tarvitse itsenkään ajaa pimeillä ja liukkailla teillä.

 48. Www-sivunne paranevat ajan myötä.
  Hieman on hiottavaa, mutta jo nyt vallan mainio apu matkasuunnittelussa.

 49. Kiitos viestistäsi Pasi. Hienoa, että kotisivumme ovat olleet sinulle oiva apu matkojesi suunnitteluun. Millaisia kehitysehdotuksia sinulla olisi kotisivuillemme?

 50. Kiitos viestistäsi Anja. Hienoa kuulla, että Pori-Turku väli taitttuu perheessäsi bussilla.

 51. Kiitos ehdotuksestasi Jarkko. Voit esittää ehdotuksesi lisävuoroista kyseistä väliä liikennöiville liikennöitsijöille, eli Gold Line Oy:lle ja J M Eskelisen Lapin Linjat Oy:lle.

 52. Kiitos viestistäsi Kaarina. Mukava kuulla, että olet ollut tyytyväinen palveluihimme.

 53. Ikävää, että kouvolasta helsinkiin hinta on lähes sama kuin junalla matkustaessa, joten junalla pääsee hieman nopeammin, tosin VR:än ei aina voi luottaa ;)

 54. Kotka-Helsinki välin ehdoton ykkönen!

 55. Wifi pian linja-autoihin!

 56. Webbisivujen kehittäminen mobiilitukea parantamalla oli minulle hyödyllinen parannus. Nyt on helpompi tehdä muutoksia suunnitelmiin vielä junamatkankin kuluessa.

 57. Jos vielä saisi joskus visa electronin toimimaan bussissa, niin olisi nannaa.. :)

 58. Sen verran pitää sanoa, että asiakaspalvelu on aivan omaa luokkaansa eikä yrmeitä bussikuskeja (ainakaan enimmäkseen) näe!
  Ainoa valituksen aihe on, että Mikkelin alueella busseja kulkee valitettavan harvoin iltaisin.

 59. Kiitos viestistäsi Jaakko. Hienoa, että asiakaspalvelu on ollut hyvää.

  Lisävuorotoiveita voit esittää Mikkelin alueella liikennöiville liikennöitsijöille. Valtaosaa Mikkelin alueen vuoroista liikennöi Savonlinja.

 60. Kiitos viestistäsi Jukka. Hienoa, että olet kokenut mobiilipalvelumme hyödylliseksi.

 61. Kiitos palautteestasi Tero. Visa Electronilla maksaminen vaatii jatkuvan online-yhteyden pankkiin, jollaista ei ainakaan toistaiseksi ole busseissa. Tästä syystä busseissa ei voi maksaa Visa Electronilla.

 62. hyvin toimivat ja selkeät nettisivut.

 63. Kiitos viesteistänne Elias, Johannes ja Oscar. Muutamissa busseista on jo WLAN-verkko, esimerkiksi osassa Paunun liikennöimiä Helsinki–Tampere vuoroja. Tällä hetkellä näyttää kuitenkin siltä, että matkapuhelinverkon nopeita yhteyksiä hyödyntävät älypuhelimet, tabloidit ja mokkulat yleistyvät niin nopeasti, että WLAN-verkkojen kysyntä vähenee. WLAN-verkkojen hankkimisesta busseihin päättävät liikennöitsijät, joten toiveet verkosta tietyllä yhteysvälillä liikennöiviin busseihin kannattaa lähettää suoraan siellä liikennöivälle bussiyrittäjälle.

 64. Kesällä junalla, talvella bussilla. Näin se vain on :)

 65. Kiitos bussikuljetuksesta taas tänään. Muuten en olisi päässytkään mutsin luo joulupäivälliselle!

 66. Tuon VE:n käyttöön jatkuvan internet-yhteyden vaativuuden merkeissä, mokkulaa päällä pitäen ja suurempia tiedostoja ladaten, esim. Kajaani – JKL akselilla yhteys pätkäisee kokonaisuudessaan vain muutaman kerran, muutoin latausnopeudet hyppivät jopa 1mb:n paikkeilla Saunalahden tarjoamalla -> 15mb-mokkulalla. Kaatuuko asioiden toteuttaminen lieviin haasteisiin aina meillä suomalaisilla? Kuinka monesta paikasta ne heebot hyppii kyytiin, joissa ei lainkaan ole mahdollisuutta nettiyhteyteen? Tiedä sit, enhän mä teidän konserniin kuulu.

 67. Opiskeluaikana kuljin ahkerasti Turun ja Lahden väliä. Vaikka nykyään kuljen enimmäkseen junalla, niin ainakin kerran kesässä käyn Sodankylässä ja toisinaan mökillä. Busseissa on hyvä palvelu ja yhteyksiä sinnekin minne junalla ei pääse. Ja tupakointikin onnistuu yleensä matkan varrella jollain pysähdyksellä – toisin kuin nykyään liian usein junalla matkustaessa.

 68. Tyytyväinen ollut jo 8 vuotta kun vienyt mukelot isälleen Mikkelistä Lahteen turvallisesti .

 69. Hienoa, että bussit kulkevat myös joulupäivänä vaikkakin harvassa.

 70. Bussissa on kyllä ehdottomasti rennointa matkustaa ja unikin tulee halutessaan helposti silmään. Kaupunkien sisällä ja laitamilla olevat pysäkit helpottavat paljon niitä kaikkia, jotka sattuvat asumaan reitin varrella, mutta kauempana keskustasta.
  Kuljettajat myös poikkeuksetta ammattitaitoisia asiakaspalvelijoita.

 71. Hei!
  Ensinnäkin kiitän Haarajoki/lehmustie – Järvenpään rautatieasema – linjalle lisääntynyttä ajoa!
  On mahtavaa, että Järvenpäässäkin liikkuu busseja enemmänkin kuin vain tunnin välein =)
  Tosin en ymmärrä että miksi aamun ruuhkavuoroissa käytetään minibusseja jotka ovat aina täynnä ja ahtaita, ja iltapäivän lähes tyhjissä sitten tilavia ja isoja busseja?
  Eikös sen pitäisi olla toisin päin?
  Itse matkustan todella usein, ja olen tämän epäkohdan huomannut monestikkin.
  Muuten matkahuollon palvelu on ollut lähes mahtavaa, lukuunottamatta yhtä vuoroa jossa oli erittäin töykeä kuski.
  Olin vasta saanut ladattavan maksukortin, ja ilmeisesti väärään aikaan sen laitteeseen laitoin.
  Kuski kiroili ja huusi ettei noin saa tehdä ja että olenko ihan tyhmä.
  En asiakaspalvelijalta tätä suvaitse, joten hyppäsin pois ja jatkoin matkaani kävellen…

  Muuten palvelunne on ollut mahtavaa, ja olen oppinut tuntemaankin osan tämän linjan kuskeista =)

  - Joonas Keränen -

 72. WLAN kaikkiin autoihin, kiitos :) ))

 73. Bussissa on ihanan rauhallinen tunnelma hälyisiin juniin verrattuna. Rauhallista fiilistä lisää se, että voi yleensä aina luottaa siihen, että pääsee määränpäähänsä aikataulussa. Huonommin ovat asiat junamatkustajilla tässäkin suhteessa… ;)

 74. Hei pääsevätkö varusmiehet kotiutumisen jälkeen kuluvalla viikolla vielä varusmies hinnoilla vaan pitääkö maksaa jo aikuisen hinta matkasta?

 75. Kiitos viestistäsi Tommi. Varusmiesalennusta ei saa enää kotiutumisen jälkeen, sillä varusmiesalennuksen saaminen edellyttää varusmieskorttia (http://bit.ly/gXioWl).

 76. Kiitos viestistäsi Kaisa. Kiva kuulla, että koet bussin luotettavaksi kulkuneuvoksi, ja tunnelman busseissa rauhalliseksi.

 77. Kiitos viestistäsi Jussi. Muutamissa busseista on jo WLAN-verkko, esimerkiksi osassa Paunun liikennöimiä Helsinki–Tampere vuoroja. Tällä hetkellä näyttää kuitenkin siltä, että matkapuhelinverkon nopeita yhteyksiä hyödyntävät älypuhelimet, tabloidit ja mokkulat yleistyvät niin nopeasti, että WLAN-verkkojen kysyntä vähenee. WLAN-verkkojen hankkimisesta busseihin päättävät liikennöitsijät, joten toiveet verkosta tietyllä yhteysvälillä liikennöiviin busseihin kannattaa lähettää suoraan siellä liikennöivälle bussiyrittäjälle.

 78. Kiitos Matkahuolto, mukavasti on monesti matka bussilla mennyt ja turvallisesti perillä oltu :)

 79. Aikataulut täsmäävät ja luotan bussiliikenteeseen enemmän kuin juniin. Pääsen joka päivä töihin matkahuollon linja-autoilla.

 80. Bussi on ainoa järkevä tapa päästä yöllä Tampereelta Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Kiitos paljon kattavista yhteyksistä tällä välillä.

 81. Mobiilisivut olisivat todella kätevät, niitä olen useasti kaivannut.

 82. Olen syksyn ja talven aikana matkustanut usein Hki-Elimäki väliä. Melkeinpä voi sanoa että joka vuorolla on kuski kuuluttanut paikkoja ja niihin saapumisaikoja ja kertonut myös jos ollaan aikataulusta myöhässä… Mutta kun jouluviikolla (tiistaina) tein tämän saman reissun (ja Hgin keskustan ruuhkien/lumen takia) ja bussi oli reilut puoli tuntia myöhässä, niin yhtäkään kuulutusta ei tullut matkan aikana eli oliko tämä nyt vaan poikkeus että kuski ei mitään kuuluttanut ??

 83. enpä ole bussilla vuosiin matkustanut mutta näillä säillä varmaan yksi luotettavimmista menopeleistä.

 84. Harmi, että pohjoiseen matka kestää liian kauan bussilla :/

 85. Toimiskohan nääkin sivut tolla galxylla :)

 86. rahti kulkee hienosti

 87. Poikittaisliikenne länsirannikon ja sisämaan välillä säästää tunteja.

 88. Oon lähettäny Matkahuollolla PV:n ja meni perille. Hyvä palvelu. :)

 89. Kiitos palautteestasi Joonas. Mukava kuulla, että vuoroväli Haarajoki/lehmustie- Järvenpään rautatieasema-linjalla on mielestäsi sopiva. Linjalla käytettävästä kalustosta päättää kyseistä väliä liikennöivä liikennöitsijä, tässä tapauksessa siis, minibussien osalta, Etelä-Suomen Linjaliikenne Oy. Palautteesi kannattaa siis lähettää myös Etelä-Suomen Linjaliikenteelle.

  Pahoittelemme kokemaasi huonoa asiakaspalvelua bussissa tämän yhden vuoron kohdalla. Myös tästä kannattaa lähettää palautetta suoraan kyseistä linjaa liikennöivälle liikennöitsijälle.

 90. Kiitos viestistäsi Jarkko. Hienoa, että olet ollut tyytyväinen joulun bussitarjontaan.

 91. Kiitos viestistäsi Late. Kiva, että olet ollut tyytyväinen bussiyhteyksiin ja bussien ja kuljettajien palveluun.

 92. Kiitos viestistäsi Riikka. Hauska, että olet jo pitemmän aikaan ollut tyytyväinen Mikkeli-Lahti-linjoihin.

 93. Pori-Turku-Pori linjaa ajaa mahtava bussikuski, joka höpisee vähintäänkin 30 minuuttia bussin varusteista ja turvallisuudesta! Pistää aina hymyn huulille, kun reissu alkaa :D

 94. Kiitos viestistäsi Peter. Mukava, että olet ollut tyytyväinen bussiyhteyksiin ja bussien palveluun.

 95. Pian lähdetään taas tyttären kanssa Vaasasta Jyväskylään bussilla kummisetää katsomaan…

 96. Bussit kulkee täsmällisesti! tahtoisin tietoa nettisivuille ulkomaan, esim Venäjälle suuntaavien bussien hinnoista:)

 97. Bussilla tultiin joululomalle ja takaisin mennään samaa reittiä. Suora reitti (ei vaihtoa) ja nopea yhteys ratkaisi liikennevälineen taas.

 98. Kiitos viestistäsi koskien ulkomaille suuntautuvaa liikennettä Helmi. Osassa aikatauluhaustamme löytyvistä Venäjälle ajettavista vuoroista, kuten esim. Helsinki – Pietari, näkyy aikuisen yhdensuuntaisen matkan hinta. Venäjän bussiyhteyksien hinnoittelu poikkeaa kotimaan hinnoittelusta mm. alennusten osalta, joten parhaiten tietoa Venäjälle suuntautuvien matkojen hinnoista saa suoraan liikennöitsijöiltä. Venäjälle liikennöi esimerkiksi Savonlinja Oy ja JJ Tilausmatkat Oy. Tilausajoliikenteenä ajettavien bussien aikataulu- tai hintatietoja saa puolestaan matkanjärjestäjiltä.

  Matkahuollon omista toimipaikoista on mahdollista ostaa bussilippuja Eurolines Balticin vuoroihin. Lisätietoja löydät täältä: http://bit.ly/glF4VJ.

 99. Hyvä palvelu useiden matkalaukkujen kanssa matkastavalle ….Kiitos.

 100. linja-auto olisi mainio vaihtoento junalle (aikatulutkin junia pitävämmät), mutta M:li – H:ki välin toivoisi menevän max kolmaessa tunnissa. löytyykö yhtään sellaista vuoroa?

 101. Toimiva ratkaisu mm. koulu- ja työmatkaliikenteessä. Aikataulutkin pitävät tosi hyvin!

 102. Hyvä palvelu ja bussit kulkee luotettavasti. ;)

 103. Leppoisa tapa matkustaa.

 104. Tervehdys! Nyt tulee pitkää kommenttia ja palautetta :) !

  Minun tulee paljon käytettyä bussia etenkin Savonlinna-Mikkeli välillä sekä toisinaan Hki Vantaan lentoasemalle asti. Bussilla on helppo liikkua kun pysäkki on ihan nurkan takana opiskelija-asunnoilta ja vuorojakin menee kohtalaisen usein.

  Tässä kuitenkin muutamia vinkkejä mihin kannattaisi kiinnittää huomiota / mitä voisi vielä parantaa;

  - Savonlinnasta pitäisi päästä useammalla (suoralla!) vuorolla Mikkeliin! Vuoroja voisi lisätä esim. klo 10:30, 12 ja 15 sekä joku ”yöbussi” klo 20 jälkeen!

  - Samoisesti Savonlinnasta voisi lähteä autoja myös lauantaisin klo14 jälkeen ettei jämähdä kylälle koko viikonlopuksi…! Meillä ei esimerkiksi voi kaverit Mikkelin suunnalta tulla vierailemaan juuri laisinkaan tämän epäkohdan takia! Ainoa mahdollisuus opiskelijoilla matkustella kun on viikonloppuisin (ja lomina..), ja tässä tapauksessa pitäisi jäädä aina Savonlinnaan yöksi..!

  - Lentoasemalta olisi mukava lähteä enemmän busseja Mikkelin suunnalle klo 19 ja 22 välillä! Ei ole hauska juttu jäädä odottelemaan klo 22 bussia jos kone saapui juuri klo19 ja tavarat saa puoli tuntia myöhemmin…! (Ja silloinkin täytyy hytistä keskiyöllä Lahdessa vaihtoa odotellessa!) Eli n. klo 20:30 bussivuoro Mikkeliin olisi tervetullut lisäys!

  - Kyseinen klo 22 Lentoasema-Lahti-Mikkeli bussi voisi vielä jatkaa Savonlinnaan saakka muulloinkin kuin pe-la välisenä yönä..! (ja mieluusti se tuleva 20:30 bussi!)

  Lopuksi haluaisin vielä mainita, että uusissa ja tuoreissa busseissa on erityisen mukava matkustaa :) ! Eli niitä saa lisäillä Savonlinna-Mikkeli reitille vanhojen hyvien kulkuneuvojen lisäksi!

  Savonlinna-Mikkeli reitillä on eräs herrasmies kuljettaja joka jaksaa aina hyvin kohteliaasti ja iloisesti tervehtiä, kuuluttaa pysäkit ja toivotella mukavat matkan ja päivän jatkot! Hän ei ainakaan ole tätä myös löytyvää työhönsä kyllästyvää sorttia! Kiitoksia hänelle!

  Kiitos :) !

 105. Mukava kilpailu taas kerran – viela paranee, kun Galaxyn tilalle saatte palkinnoksi esim. iPadin tai iPod Touchin.

  Yritin selvittaa matkoja netin kautta USA:ssa, mutta matkahuollon sivut lienevat liian raskaat toimiakseen kunnolla – tietoa en siis saanut!

 106. Kiitos taas kerran matkahuollolle kun saimme joululahjat ajallaan vastaanottajille ;-)

 107. Kiitos viestistäsi ja ehdotuksestasi Reetta. Aikataulutiedot löytyvät jo mobiiliversiona osoitteessa m.matkahuolto.fi, ja mobiilisivujen laajentamista selvitetään. Matkahuollon Kahvila toimii myös hyvin mobiililla.

 108. Kiitos palautteestasi Laura. Kiva, että käytät usein busseja Savonlinna – Mikkeli välillä. Lisävuoro- ja reittimuutostoiveesi, sekä halutessasi myös palautteen herrasmieskuljettajasta voit esittää suoraan liikennöitsijälle. Valtaosaa Savonlinna-Mikkeli sekä Helsinki-Vantaa – Mikkeli vuoroista liikennöi Savonlinja Oy.

 109. Hyvin kulkee paketit bussin perällä ja kyllä tulee itsekin penkkiä painettua mahdollisuuksien / tarpeen mukaan.

 110. Mukaan kilpailuun. Olen matkustellus busseillanne ahkerasti koko vuoden.

 111. Sormitietokone bussimatkalle mukaan!

 112. Viime vuonna tuli reissattua tasan 26 kertaa Tre-Hki-Tre edestakaisin. Aina ajoissa, siis aina.
  p.s. VR:lle terkkuja: AINA ajoissa.

 113. Varmempaa ja mukavampaa kyytiä kuin raiteilla.

 114. Osallistun kilpailuun!

  Kiitos Matkahuollolle hyvistä ja aikatauluissa pysyvistä linjoista! Aiemmin on tullut käytettyä bussia enemmänkin, nyt Porvooseen muuton jälkeen oikeastaan enää Helsingin suuntaan.

  Toivoisin Porvoon ja Kanta-Hämeen välille suoraa bussiliikennettä. Tällä hetkellä on ikävä kyllä kannattavampaa ajella tämä suoraa ja hyvää tietä kulkeva 100 km:n matka yksityisautolla kuin koukata Helsingin kautta julkisilla.

 115. Nyt vielä kuljetaan satunnaisesti mut ens vuonna joka
  päivä linja-autolla.
  Ihan hyvä juttu ja vamempi kuin junat.
  Simppa

 116. Bussi kulkee, silloinkin kun vr hyytyy :D

 117. Jopa Itä-Suomesta pääsee minne vaan :)

 118. Bussilla on mukavaa ja vaivatonta matkustaa. Saa ajatella omiaan ja joku muu hoitaa ajamisen.

 119. Kaikki paketit joita olen lähettänyt ja vastaanottanut ovat tulleet ehjänä perille ja hintakin on ollut kohtuullinen.

 120. Matkahuollolla aina ystävällistä ja edullista palvelua.

 121. Kiitos paljon erityisesti hyvistä rahtipalveluistanne! Käytän niitä välillä useinkin! Tavara liikkukoon!

 122. Lähetin paketin bussiennakolla. Paketti meni nopeeta perille mutta rahoja sai odottaa 2 viikkoa. Jos jotenkin saisitte nopeutettua rahojen siirtoa niin olisi hyvä.

 123. Aina on bussilla päässyt perille asti ja myöhästymiset ollut vähäisiä.

 124. Bussilla pääsee paremmin perille, kuin junalla.

 125. Paketit kulkeneet matkahuollon kyydissä loistavasti sekä mummo, joka tulee kerran kuussa paimentamaan jälkikasvuaan =)

 126. Kiitos siitä, että tarjoatte hyvät bussiyhteydet jotta opiskelijapariskunta pääsee toistensa luo nopeasti ja vaivattomasti! <3

 127. Kyllä tuo Matkahuolto pelittää oikein mainiosti :) plussaa varsin hyvin tehdyistä englannin kielisistä sivuista, helpottaa suuresti vaihtareiden elämää :)

 128. Bussissa on leppoisaa matkustaa ja saa ottaa torkut. Ei tarvitse itse ajaa.

 129. Junalla on mukava, mutta kyllä bussi on bussi :-)

 130. Kiitos paljon. Matkat olleet mahtavia ja paketit kulkeneet. Ei mitään moitittavaa.

 131. Hyvä vaihtoehto VR:lle.

 132. Halvemmat hinnat paketeissa ja noutopalvelussa ovat ainakin verkkokauppiaan mieleen!

 133. täällä kaivataan myös wlania bussiin =)

 134. WLAN bussissa kuullostaa kyllä hyvälle, saataisiin taas yksi hyvä syy matkustaa bussilla :)
  Muita syitä on jo vaikka millä mitalla, mm. aikataulussa pysymyinen, liikenne ei mene sekaisin säästä.

 135. matkahuolto rocks!

 136. Pakettipalveluna aivan ehdoton ja aikataulultaan voittaa kilpailijan, ainakin joulupyhien alla ;)

 137. Hei,

  Kyllä palveluitanne käytän säännöllisesti! :)

 138. Opiskelijana matkustan jonkin verran opiskelupaikkakunnan ja kotiseutuni välillä. Maksan käteisellä koska se halvinta. Olisi kuitenkin kaikkien kannalta parempi, jos voisin käyttää älykorttia. Kuitenkaan nykyiset lipputuotteet eivät kannusta mitenkään investoimaan Prepaid 22 -vuosilippuun tai arvolippuun. Miten opiskelijoita voitaisiin motivoida paremmin käyttämään kyseisiä tuotteita?

  Toinen asia:
  Matkahuollon nettilipun käyttöä pitäisi laajentaa ja vilkkaille asemille kehitellä lippuautomaatin josta voisi ostaa matkalippu itse. Samoin sarjakorttien lataus oli mahdollista näillä automaateilla.

 139. Kiitos hyvästä palvelusta. Paketit ovat kulkeneet ja tulleet ja menneetkin perille aina niin nopeasti!

 140. Menestyksekästä Uutta vuotta :)

 141. Mikäs sen tunnelmallisempaa kuin odotella Joensuun-bussia kauniissa leudossa pakkasyössä muun kylän nukkuessa.

 142. Bussilla pääset rennosti perille ja matka-ajan voi käyttää hyödyllisesti.

 143. Kiitos viestistäsi Sipi!
  Kiva kun osallistuit kilpailuun ja että olet käyttänyt ahkerasti linja-autoa. Toivottavasti tänäkin vuonna tulet käyttämään yhtä ahkerasti.

 144. Kiitos palautteesta Aleksi!

  Mukava kuulla, että bussit ovat olleet ajoissa. Voit halutessasi myös antaa palautetta suoraan liikennöitsijöille Väinö Paunulle tai Länsilinjoille.

 145. Kiitos viestistäsi Eija!

  Hauska kuulla että suosit linja-autoa. Mukavia bussimatkoja!

 146. Kiitos viestistäsi Simo!
  Toivotamme oikein hyviä bussimatkoja teille!

 147. Kiitos palautteesta Noora!

  Hauska kuulla että olet tyytyväinen linja-autokuljetuksiin.

 148. Kiitos viestistäsi Ritja!

  Mukava kuulla että olet tyytyväinen kuljetuksiin Itä-Suomessa.

 149. Kiitos ehdotukestasi Taina.

  Laitamme ehdotuksesi eteenpäin.

 150. Kiitos palautteesta Samuli!

  Hauska kuulla että olet ollut tyytyväinen Pakettipalveluumme.

 151. Kiitos palautteestasi Hilkka!

  Mukava kuulla että nettisivumme ovat olleet avuksi myös vaihto-opiskelijoille.

 152. Hei ja kiitos palautteestasi Tenska!

  Kiva kuulla että olet ollut tyytyväinen bussimatkoihin ja että myöhästymiset ovat olleet vähäisiä.

 153. Kiitos viestistäsi Nannas.

  Hauska kuulla että olet tyytyväinen bussikuljetuksiin ja toivomme että olet myös jatkossa tyytyväinen.

 154. Kiitos viestistä Milla!

  Mukava kuulla että bussiyhteydet ovat mielyttäneet teitä.

 155. Hei ja kiitos palautteesta Pamela!

  Kiva kuulla että bussilla matkustelu on mielyttänyt sinua.

 156. Kiitos Tara viestistäsi.

  Mukava kuulla että olet viihtynyt sekä matkapalveluistamme että pakettipalveluistamme!

 157. Kiitos palautteestasi Miika!

  Kiva kuulla että olet tyytyväinen Matkahuollon tarjoamiin palveluihin.

 158. Kiitos palautteestasi Jari!

  Mukava kuulla että olet kokenut Matkahuollon edulliseksi ja ystävälliseksi ja että olet ollut tyytyväinen Matkahuollon tarjoamiín palveluhuin.

 159. Hei ja kiitos palautteesta kundi88!

  On hauska kuulla että käytät käytät palveluitamme!

 160. Kiitos Sari!
  Oikein hyvää alkanutta vuotta sinullekin!

Kommentoi