Kymmenen parasta joululahjaa ja valtakunnan edullisin kyyti

Tässäpä vinkkimme joulun 10 parhaasta lahjasta. Jatka mielellään listaa omilla ideoillasi. Yhdistä paras sisältö, joulunajan nopein kyyti ja edullisin kuljetushinta. Matkahuolto kuljettaa joulupaketit valtakunnan edullisimpaan 7 euron hintaan 21.12. asti.

Yhdistä paras sisältö, joulunajan edullisin kuljetushinta ja nopein kyyti. Matkahuolto kuljettaa joulupakettisi valtakunnan edullisimpaan 7 euron hintaan 21.12. asti.

Ihan paras lahja ei välttämättä ole kallis tai hieno, koska sen syvin arvo syntyy ajatuksesta. Pienestäkin lahjasta tulee suuri, jos se on itse tehty tai herättää mieluisia muistoja yhteisistä hetkistä.

Tässäpä vinkkimme joulun parhaista lahjoista. Jatka mielellään listaa omilla ideoillasi ja vinkeilläsi!

 1. Laita kauniisiin kehyksiin kuva itsestäsi ja heistä tai hänestä.
 2. Kokoa dvd:lle videota mukavista yhteisistä hetkistä, leikkaa, editoi ja lisää tekstejä. Liikkuvan kuvan sijaan voi käyttää vaikka valokuvia, tehdä niistä diaesityksen ja maustaa taustamusiikilla.
 3. Anna lahjaksi alkuun laitettu, muuten tyhjä reseptikirja. Kirjoita ensimmäisille lehdille suosikkireseptejäsi, jotka ovat vaikka kulkeneet suvussa tai ovat oma erikoisuutesi.
 4. Suunnittele T-paita tai huppari vaikkapa osoitteessa www.paitashop.fi.
 5. Kokoa oma kirja tai kuva-albumi yhteisistä kokemuksista, sellaisen tekeminen on edullista ja helppoa esimerkiksi www.bod.fi-palvelussa.
 6. Tuunaa taidetta. Kirjoita runo, piirrä kuva, virkkaa patalappu tai ihan mitä vaan ja laita luomus raameihin.
 7. Askartele jääkaappimagneetteja. Hanki askartelukaupasta magneetteja ja kiinnitä niihin kuva, koru, esine tai vaikka irtokirjaimista koottu teksti.
 8. Kokoa yhteisestä tunteilumusiikkista CD-levy. Sitä on sitten kiva kuunnella vaikka bussissa.
 9. Kudo tai virkkaa. Planeetan paras villasukkaohje löytyy tietysti Marttojen sivulta.
 10. Tee heijastinkoru. Käsityöliikkeestä saa heijastinlankaa, virkkaa siitä joku mukava muoto ja kiinnitä taakse hakaneula. Bussinkuljettajatkin arvostavat, kun matkustajat erottuvat pysäkeiltä ja jalankulkijat näkyvät pimeällä talvitiellä!

Sitten vaan paketti Matkahuollon kyytiin ennen vuoden pimeintä päivää (21.12), jolloin se ehtii valaisemaan läheisesi joulua.

Matkahuollon vaalealla pakkausmateriaalilla varustettuna pakettisi erottuu ruskeassa pakettivirrasta, jolloin lähetyksen käsittely nopeutuu toimipisteissämme. Lahjalähetyksen voi vielä erikseen merkitä joululahjatarralla.

Vaihtoehtoja piisaa yhden kilon dokumenttikuoresta pakkauslaatikkoon, johon saa mahtumaan vaikka kahdeksan kilon joululimpun.

Lähimmän noutopaikan paikallistat haustamme ja lisätietoja saat  nettisivuiltamme.

Ja sitten vaan tunnelmallista joulukuuta!

t. Matkahuollon Mara

Jaa:
 • Facebook
 • Twitter
 • LinkedIn

1 kommentti artikkelille “Kymmenen parasta joululahjaa ja valtakunnan edullisin kyyti”

 1. [...] This post was mentioned on Twitter by Jasmo Hiltula, Paitashop.fi. Paitashop.fi said: Matkahuolto valitsi meidät top-10 lahjaideat listalleen. http://kahvila.matkahuolto.fi/2010/11/kymmenen-parasta-lahjaa/ [...]

Kommentoi