Joulupaketit lähtevät liikenteeseen

Matkahuollon kiirekausi joulupukin apulaisena käynnistyy. Kun laittaa paketin kyytiimme viimeistään vuoden pimeimpänä päivänä (21.12.), se ehtii perille valaisemaan ystävien ja läheisten joulujuhlaa. Sinun tarvitsee vain miettiä sisältö ja me hoidamme loput: pakkausmateriaalin, osoitekortin ja kuljetuksen.

Matkahuolto on varsinainen joulupukin apulainen. Tulevan kuukauden aikana kiidätämme pehmeitä ja kovia paketteja ristiin rastiin Suomessa. Kun paketin laittaa kyytiimme viimeistään vuoden pimeimpänä päivänä (21.12.), se ehtii perille valaisemaan ystävien ja läheisten joulujuhlaa.

Paketinkuljetuspajallamme riittää hoppua ja vauhtia, lähetykset kun viedään perille paikkakunnasta riippuen jopa muutamassa tunnissa.

Lähimmän noutopaikan eli Matkahuollon toimipisteen tai lähikaupan sijainti löytyy näppärästi haustamme.

Lähi-paketit voi noutaa Suomen Lähikauppa Oy:n Siwa-, Valintatalo- ja Euromarket-kaupoista, josta ne voi hakea vaikka iltamyöhään samalla kun ostaa riisipuuroainekset manteleineen.

Bussi- ja Pikapaketit sekä isommat joulupaketit toimitetaan perille lähimpään Matkahuoltoon tai jopa kotiovelle asti.

Paketit ja paketoinnit

Sinun tarvitsee vain miettiä millaisella yllätyksellä lahjapakettisi täytät, me hoidamme loput: kuljetamme pakettisi, tarpeen mukaan autamme lahjasi pakkaamisessa ja meiltä voit hankkia myös pakkausmateriaalit.

Pienemmille tavaroille sopii hyvin Rahtipussi, kun taas Lähellä-pakkauslaatikkoon mahtuu jo miltei kokonainen pukin kontti. Pakkausmateriaali ja osoitekortti sisältyvät valmiiksi Lähi-paketin hintaan.

Jotta vastaanottaja saa varmasti tiedon siitä, että pukin paketti on tulossa, muista merkitä pakettiin vastaanottajan matkapuhelinnumero. Me laitamme sitten pukin puolesta tekstiviestin vastaanottajalle.

Ja muistakaa sitten kun paketti saapuu, asialla oli itse Joulupukki.

t. Matkahuollon Mara

Jaa:
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn

Kommentoi